Camping met kinderen
Direct reserveren bij
vakantiepark het Stoetenslagh
Boeken

Reserveren

t/m

Camping met kinderen voor een unieke strandvakantie

Camping met kinderen tijdens uw vakantie in Overijssel

Bent u druk op zoek naar een vakantie? U hoeft niet meer verder te zoeken naar een camping met kinderen. Ons park is namelijk de ideale vakantiebestemming. Ons vakantiepark is een schitterende plek voor uw kinderen, voor zowel kleine kinderen alsook tieners. Op camping met kinderen zijn namelijk vele voorzieningen en faciliteiten voor alle leeftijden. Daarnaast is op camping voor kinderen de gehele zomer een boordevol activiteiten programma.

Wij hebben de voordelen van camping met kinderen op een rijtje gezet:

  • Midden op het park een recreatieplas  van 5ha
  • Indoor zwembad
  • Maar ook een indoor strand
  • Snackbar
  • Iedere ochtend verse broodjes in onze winkelcorner
  • Twee volautomatische glow in the dark bowlingbanen
  • Geweldig Tapasrestaurant en een snackbar voor lekkere snacks

Zoals u kunt lezen bent u op onze 5 sterren camping  van alle gemakken voorzien. Camping met kinderen heeft kampeerplekken maar beschikt ook over huur accommodaties. De kampeerplekken zijn er in verschillende categorieën. Er zijn comfort kampeerplaatsen en kampeerplaatsen met privé sanitair.  De huur accommodaties bestaan uit chalets en luxe kampeertenten. De chalets zijn geschikt voor 4 of 6 personen en in verschillende types zoals: basic, basic plus, comfort, trendy en luxe. Kortom camping met kinderen heeft voldoende keuze aan overnachtingsmogelijkheden.

Op camping met kinderen iedere avond een discofeestje

Op onze camping voor kinderen is in de tiener ruimte de Box iedere avond een disco, de DJ draait de vetste en leukste platen voor uw kinderen. In de Box ontmoeten uw kinderen leeftijdsgenoten en bouwen zij nieuwe vriendschappen op. U hoeft zich geen zorgen te maken over alcohol, het is namelijk niet toegestaan in de Box. U kunt uw kinderen met een gerust hart naar de Box toe sturen. Er is dus voldoende te doen op onze 5 sterren camping, boek dus nu uw vakantie en komt genieten van een onvergetelijke strandvakantie op Vakantiepark het Stoetenslagh in Overijssel.

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Mail naar: info@stoetenslagh.nl of bel met 0523 - 638 260.

Camping met kinderen voor een unieke strandvakantie Camping met kinderen voor een unieke strandvakantie
anwb
zoover
consuveilig
rtl4
vechtdal-fietsvierdaagse
anwb-5sterren