Camping met jongeren
Direct reserveren bij
vakantiepark het Stoetenslagh
Boeken

Reserveren

t/m

Camping met jongeren voor een verrassende strandvakantie in Overijssel

Camping met jongeren: een unieke vakantie met het hele gezin

Bent u nog op zoek naar een vakantie? Stop dan nu met zoeken want onze camping met jongeren is de ideale vakantiebestemming. Ons vakantiepark is een prachtige plek voor uw jongeren tijdens de vakantie. Er zijn namelijk vele voorzieningen en faciliteiten op camping met jongeren. Daarnaast is er de gehele zomer een activiteiten programma voor uw jongeren, zij zullen zich dus geen een moment hoeven te vervelen.

Wij hebben de voordelen van onze tienercamping op een rijtje gezet:

  • Recreatieplas 5ha
  • Iedere ochtend verse broodjes in onze winkelcorner
  • Uitgebreid animatieprogramma
  • Happy Fun Beach (volleyballen, klimmen en springkussen)
  • Tienerruimte ‘de Box’
  • In de schoolvakanties iedere avond een disco in de box
  • Indoor zwembad
  • Twee volautomatische glow in the dark bowlingbanen
  • Snackbar en heerlijk tapasrestaurant

Zoals u kunt lezen bent u op deze 5 sterren camping van alle gemakken voorzien. Maar ook onze camping beschikt over ruime kampeerplekken (minimaal 100-140 m2), luxe kampeertenten en verschillende type chalets. Er zijn comfort kampeerplaatsen en kampeerplaatsen met privé sanitair.  De chalets zijn 4 of 6 persoons- en in verschillende types zoals: basic, basic plus, comfort, trendy en luxe. Kortom camping met jongeren heeft voldoende keuze aan overnachtingsmogelijkheden.

Avondje uit op camping met jongeren het Stoetenslagh

Wilt u een avondje uit op camping? Geen probleem, kom eerst met het hele gezin bowlen en kom daarna heerlijk eten in ons a la carte restaurant. De koks kunnen voor u heerlijke a la carte gerechten maken. Ook aan de allerkleinsten van het gezin is gedacht, er zijn namelijk heerlijke kindermenu’s. Kortom voor een avondje uit is camping met jongeren het juiste adres.

Voor een onvergetelijke vakantie komt u naar Vakantiepark het Stoetenslagh in Overijssel. Heeft u nog vragen? Mail dan naar: stoetenslagh@capfun.com of bel met 0523 - 638 260.

Camping met jongeren voor een verrassende strandvakantie in Overijssel Camping met jongeren voor een verrassende strandvakantie in Overijssel
Logo ANWB
Zoover-Award-Silver
kids vakantieaanbieder awards 2020