Camping voor tieners
Direct reserveren bij
vakantiepark het Stoetenslagh
Boeken

Reserveren

t/m

Camping voor tieners: een gave 5 sterren tienercamping

Camping voor tieners in het Overijsselse Vechtdal

Bent u op zoek naar een leuke camping voor tieners? Bij Vakantiepark het Stoetenslagh bent u aan het juiste adres. Ons vakantiepark is een prachtige 5 sterren camping voor gezinnen met kinderen en tieners. Er is bij ons namelijk veel te doen voor uw tieners. Er is een uitgebreid activiteiten programma voor tieners waardoor uw tieners zich geen moment zullen vervelen op onze camping voor tieners.

We hebben voor u de voordelen van een vakantie bij onze camping voor tieners op een rijtje gezet:

  • Geweldige activiteiten voor tieners. U kunt hierbij denken aan: survival, Expeditie  Robinson, palmboom klimmen, kanoën, bowlen, boogschieten, lasergame, talentenjachten, spellen, disco en nog veel meer!
  • Op onze camping voor tieners is een grote recreatieplas van 5 hectare! Hierbij is ook een zandstrand waar u lekker kunt gaan zonnen en genieten van uw strandvakantie in Overijssel
  • Uniek op onze camping voor tieners: een overdekt strand (Happy Fun Beach) met  horeca en leuke activiteiten. Zo beleeft u ook tijdens minder mooi weer een leuke strandvakantie!
  • Bowlingbanen en handboogschietbanen ontbreken niet op ons vakantiepark
  • Ook leuk voor de tieners op onze tienercamping: tijdens de vakantieperiodes is er iedere avond disco in de Box. Een ruimte speciaal voor de tieners!

Bij camping voor tieners beleeft u een geweldige vakantie!

Heeft u ook nog kleine kinderen? Geen probleem. Ook voor de kleine kinderen is er een leuk activiteiten programma. Niemand hoeft zich te vervelen tijdens een vakantie op vakantiepark het Stoetenslagh.

Op onze 5 sterren camping kunt u kamperen op mooie kampeerplaatsen vanaf  100 tot 140 m2 groot. Maar u kunt ook kiezen uit verschillende prachtige accommodaties op onze camping: chalets (basic, strandchalets, tentlodges of luxe kampeertenten. Kortom genoeg mogelijkheden op ons park om te overnachten.

Alleen reizende tieners laten wij helaas niet toe, er dient minimaal iemand van 23 jaar of ouder te bij zijn. Gezien het gezinskarakter van onze camping. Boek uw vakantie bij Vakantiepark het Stoetenslagh!

Camping voor tieners: een gave 5 sterren tienercamping Camping voor tieners: een gave 5 sterren tienercamping
Logo ANWB
Zoover-Award-Silver
kids vakantieaanbieder awards 2020