Campingplaats huren Overijssel
Direct reserveren bij
vakantiepark het Stoetenslagh
Boeken

Reserveren

t/m

Campingplaats huren Overijssel bij Tienercamping Nederland

Campingplaats huren Overijssel bij Vakantiepark het Stoetenslagh!

Campingplaats huren Overijssel? U bent dan bij Vakantiepark het Stoetenslagh aan het juiste adres. Bij campingplaats huren Overijssel zijn een verschillende kampeerplekken te huur. Namelijk een comfort kampeerplaats of een comfort kampeerplaats met privé sanitair. Bij een comfort kampeerplaats met privé sanitair heeft u natuurlijk alle luxe op de plek!

Voor ieder gezin is er wel een bijpassende kampeerplaats. Wacht niet en kom daarom een campingplaats huren Overijssel voor een verrassende en onvergetelijke strandvakantie in Overijssel. Bij Tienercamping het Stoetenslagh zijn er ook voldoende faciliteiten en voorzieningen aanwezig. Op ons park is er een grote recreatieplas aanwezig. Ook zijn er bowlingbanen, een tapasrestaurant en tienerruimte. En niet te vergeten ons indoor strand genaamd: de Happy Fun Beach.

Nog niet voldoende overtuigd? Laat u dan overtuigen met de volgende voordelen:

  • Iedere ochtend verse broodjes in onze winkelcorner
  • Twee volautomatische glow in the dark bowlingbanen
  • Tienerruimte de ‘Box’
  • Tapasrestaurant
  • Happy Fun Beach
  • Uitgebreid activiteiten programma, natuurlijk ook voor tieners!
  • Maar ook een overdekt zwembad

Heerlijk dagje uit op campingplaats huren Overijssel!

Wilt u een dagje uit bij campingplaats huren Overijssel? Kom met het hele gezin een uurtje bowlen of handboogschieten. Combineer dit met een diner in ons prachtige tapasrestaurant. Onze koks zullen voor u de heerlijkste vlees, vis, kip tapasgerechten klaarmaken. Wilt u toch liever a la carte dineren met het hele gezin? Ook kunnen onze koks heerlijke a la carte gerechten voor u klaarmaken.

Voor een onbezorgd dagje uit is ook Vakantiepark het Stoetenslagh de ideale plek. De tieners kunnen bijvoorbeeld na het diner, ‘s avonds naar de disco in de ‘Box’. Hier kunnen ze leeftijdsgenoten ontmoeten. U kunt dan heerlijk op het terras van een drankje genieten. Of gewoon voor uw accommodatie een boekje lezen met een drankje erbij, meer vakantie bestaat niet!

Kortom, kom op vakantie bij campingplaats huren Overijssel en geniet van een heerlijke vakantie in het prachtige Overijssel!

Campingplaats huren Overijssel bij Tienercamping Nederland Campingplaats huren Overijssel bij Tienercamping Nederland
anwb
zoover
consuveilig
rtl4
vechtdal-fietsvierdaagse
anwb-5sterren