Camping met overdekt zwembad
Direct reserveren bij
vakantiepark het Stoetenslagh
Boeken

Reserveren

t/m

Camping met overdekt zwembad in tropisch strandthema

5 Sterren camping met overdekt zwembad in Overijssel

U boekt een geweldige en onvergetelijke strandvakantie op onze camping met overdekt zwembad. Maar ook kunt u genieten van de vele activiteiten en voorzieningen die u op ons park vindt. Op onze camping met zwembad kunt u natuurlijk heerlijk zwemmen. Maar ook kunt u op onze camping zwemmen in de grote recreatieplas. Bovendien is er een mooi zandstrand waar u heerlijk kunt zonnen. Ook zijn er twee gave waterglijbanen en de spetterende Tubby Splash.

Op onze camping met overdekt zwembad kunt u ook heerlijk zwemmen in het zwembad. Er is een prachtig zwembad met strandthema. Rondom het zwembad ligt kiezelstrand. Ook zijn er strandstoeltjes waar je heerlijk kunt zitten genieten van een goed boek of van de spelende kinderen. U geniet hoe dan ook van een heerlijke vakantie op onze 5 sterren camping.

Prachtig zwembad op onze camping met overdekt zwembad!

Verder zijn er natuurlijk nog veel meer voorzieningen op onze camping met overdekt zwembad. Tevens kunt u een gezellige middag of avond met het hele gezin komen bowlen op de bowlingbanen. Daarnaast kunt u ook handboogschieten op de overdekte banen. Uw avond maakt u compleet met een hapje eten in ons gezellige tapasrestaurant. Op onze camping kunt u natuurlijk heerlijk eten. Er is een uitgebreide menukaart met heerlijke en verschillende tapasgerechten, maar ook is er plate service. Er is voor een ieder wat wils.

Uniek: camping met overdekt zwembad én indoor strand

Uniek: ons prachtige overdekte strand de Happy Fun Beach. Om uw vakantie tot een groot succes te maken is er ook een prachtig indoor strand waar vele leuke activiteiten worden georganiseerd. Onze camping met zwembad is leuk voor iedereen! In het indoor strand kunt u genieten van een gezellig potje beachvolleybal, palmboom klimmen en heerlijke drankjes, ook als het weer wat minder is. Kom ook zeker tijdens uw verblijf naar het indoor strand!

Boek uw vakantie bij onze camping met overdekt zwembad! U zult een geweldige vakantie beleven!

Camping met overdekt zwembad in tropisch strandthema Camping met overdekt zwembad in tropisch strandthema
anwb
zoover
consuveilig
rtl4
vechtdal-fietsvierdaagse
anwb-5sterren