Camper plaatsen op ANWB 5 sterren camping!

Een onvergetelijke vakantie op één van onze camper plaatsen!

U heeft een camper en zoekt de beste camping plaatsen waar u terecht kunt voor een geweldige vakantie met uw gezin? Of bent u op doorreis en zoekt u een camping met camperplaatsen voor een nachtje? Daarom moet u bij vakantiepark het Stoetenslagh zijn! Of u nu kort verblijft of lang, het wordt gegarandeerd een ervaring om nooit te vergeten! Maak gebruik van alle 5 sterren voorzieningen op het park bij onze camper plaatsen. De camper plaatsen kunt u het hele seizoen voor 1 nacht boeken!

Bij vakantiepark het Stoetenslagh mag u op al onze comfort kampeerplaatsen staan met uw camper. Op deze plaatsen is de ondergrond zand. Wilt u met uw camper iets meer gemak en zekerheid? Dan zijn onze camper plaatsen iets voor u! Half verharde camper plekken op veld Walvis. Uw camper staat op verharde ondergrond terwijl voor uw camper gras is. U kunt dus gemakkelijk insteken en weer weg rijden van de camper plaatsen! Ons vakantiepark bied een verrassende strandvakantie voor gezinnen met kinderen en tieners.

Voor de camper plaatsen geldt het volgende:

  • Alle  kampeerplaatsen zijn minimaal 120 m2 groot en geschikt voor campers.
  • Er is een 10 Amp. stroom aansluiting met CEE stekker
  • TV aansluiting op ons eigen zenderpakket. Uw tv dient wel DVB-C (cable) te kunnen ontvangen
  • Maar ook water aan en afvoer bij elke camper plaats
  • De half verharde camperplaatsen zijn alleen op veld Walvis
  • De beschikbaarheid is beperkt, er zijn slechts 4 camper plaatsen!
  • Daarnaast zijn ook hier honden zijn toegestaan!
  • Er een vuilwater en rioolwater afvoer buiten de camping bij de nieuwe entree

    

Zoals al vermeld kunt u natuurlijk ook kiezen voor een ‘normale’ comfort kampeerplaats. De tarieven voor de camper plaatsen en de comfort kampeerplaatsen zijn gelijk. Alleen de camperplaatsen kunt u het hele seizoen door per dag boeken. U kunt de comfort kampeerplaatsen van 22 juli – 19 augustus alleen per 7 dagen boeken, aankomst op zaterdag.

Heeft u voorkeur voor een bepaalde kampeerplaats? Boek dan op plattegrond! Komt u er niet helemaal uit? U kunt ons altijd bellen: 0523-638260, mailen: info@stoetenslagh.nl of vragen via de chat! Deze vindt u rechts onderin uw scherm!

anwb
zoover
consuveilig
rtl4
vechtdal-fietsvierdaagse
anwb-5sterren