Direct reserveren bij
vakantiepark het Stoetenslagh
Boeken

Reserveren

t/m

De Stoetenslagh betaalpas op tienercamping Nederland

Snel en eenvoudig betalen met de betaalpas op tienercamping

Onze betaalpas op tienercamping is een eenvoudige manier om te betalen. Echter, door de komst van deze pas kunt u niet meer contant betalen, alleen wanneer u de betaalpas op tienercamping opwaardeert bij de receptie. Wij bieden u de mogelijkheid om met uw eigen pinpas te betalen en met onze handig Stoetenslagh betaalpas. U kunt de pas bij de receptie krijgen, tegen betaling van een borg van 5. Daarna kunt u ieder gewenst bedrag op deze betaalpas laten zetten. Dit kunt u doen door contant te betalen of door met uw pinpas een bedrag op te laden. U kunt op verschillende plekken betalen met de Stoetenslagh betaalpas op tienercamping, namelijk in de winkelcorner, de snackbar, het restaurant, de ijscorner en in de Happy Fun Beach.

De voordelen van de Stoetenslagh betaalpas op tienercamping:

  • U hoeft geen contant geld mee te nemen
  • Ook zijn er geen wisselfouten meer mogelijk bij de kassa
  • Daarnaast verloopt afhandeling bij de kassa erg vlot
  • We kunnen op elke kassa een betalingshistorie voor u uitdraaien
  • Bij vertrek zorgen wij ervoor dat u uw 5 borg + het resterende saldo van ons terug krijgt
  • Tevens hoeven uw kinderen niet met uw pinpas op pad, u geeft ze de Stoetenslagh betaalpas mee
  • Verder behoort tussentijds opladen ook tot de mogelijkheden

Wij vinden het een ideaal systeem. Maar we snappen dat u misschien even aan moet wennen aan de betaalpas op tienercamping. Wanneer u vragen heeft over de betaalpas op tienercamping, kunt u altijd terecht in onze receptie. De receptionistes staan u graag te woord. Wilt u zien wat er allemaal is uitgegeven met de pas? Dan kunnen wij de betaalhistorie voor u uitdraaien en heeft u weer een overzicht. Wanneer u geld overhoudt op de pas, krijgt u (zoals bovengenoemd) dit uiteraard van ons terug. Dit storten wij binnen 14 dagen terug op uw rekening, samen met de borg van uw chalet of van de douchesleutel(s).

De Stoetenslagh betaalpas op tienercamping Nederland De Stoetenslagh betaalpas op tienercamping Nederland De Stoetenslagh betaalpas op tienercamping Nederland
anwb
zoover
consuveilig
rtl4
vechtdal-fietsvierdaagse
anwb-5sterren