Direct reserveren bij
Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh
Boeken

Reserveren

t/m

Familie- of vriendenweekend, gezellig samen zijn!

Spelende kinderen, gezelligheid, of simpelweg gewoon samenzijn..

Voor een familie- of vriendenweekend bent u bij Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh aan het juiste adres! Dus bent u op zoek naar quality time met uw vrienden of familie? Lees dan snel verder!

De kinderen ziet u niet weer.. Die zijn vast bij de animatie!

Op ons vakantiepark is er genoeg te doen, zo zullen de kinderen zich geen moment vervelen! Samen met de Fun Brigade kunnen ze de leukste activiteiten doen en het is voor jong en oud! Van lasergamen in het bos naast het park, tot mini disco in de avond en een chill-out voor de tieners! Tijdens uw familie- of vriendenweekend zullen de kinderen het dus perfect naar hun zin hebben op onze camping met animatie.

Familie- of vriendenweekend, kamperen of toch liever een accommodatie?

Er zijn vele mogelijkheden voor een familie- of vriendenweekend op ons park, u kunt allemaal zelf komen met een eigen tent of caravan, maar u kunt ook 1 van de vele typen accommodaties huren op ons park! Er is de mogelijkheid om op een groot veld te staan, maar ook om privé op een kleiner veld te staan.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor een groepsboeking? U kunt gemakkelijk een aanvraag voor een groepsboeking doen. We komen dan met een goed voorstel!

Aanvraag groepsboeking

Geen zin in koken? Wij hebben tal van mogelijkheden!

Wilt u heerlijk met de groep samen dineren tijdens uw familie- of vriendenweekend? Dat kan ook bij ons! Wij beschikken over een a la carte restaurant!

Heeft u vragen of nog meer informatie nodig?

Wij staan 7 dagen per week voor u klaar! U kunt telefonisch contact opnemen via 0523 – 638 260, maar u mag ook altijd informatie aanvragen via stoetenslagh@capfun.com. Graag tot snel!

Let op! Familie- of vriendenweekenden zijn alleen telefonisch boekbaar! U kunt inspiratie opdoen via de website, maar het boeken dient u aan de balie of telefonisch te doen!

Familie- of vriendenweekend, gezellig samen zijn! Familie- of vriendenweekend, gezellig samen zijn!
Logo ANWB
Zoover-Award-Silver
kids vakantieaanbieder awards 2020