Direct reserveren bij
vakantiepark het Stoetenslagh
Boeken

Reserveren

t/m

Camping het Stoetenslagh ANWB Top camping voor tieners

ANWB Top camping voor tieners en ook het hele gezin!

Vakantiepark het Stoetenslagh is een 5 sterren ANWB Top camping voor tieners. Ook voor het jaar 2018 heeft tienercamping Nederland weer 5 sterren en is het een ANWB Top camping. Wat maakt tienercamping Nederland nou een ANWB Top camping voor tieners?

  • Ons gehele animatieprogramma is gericht op gezinnen met tieners, zo vermaken ook de oudere kinderen zich op de camping
  • Er is een gave recreatieplas van 7,5 hectare
  • Maar bij deze recreatieplas zijn ook 2 gave waterglijbanen en 1 Tubby Splash
  • Het gehele park is in strandthema aangekleed, dit zorgt voor een unieke strandvakantie in Overijssel
  • Ook het overdekte zwembad is in prachtig strandthema
  • Overigens is er een prachtig overdekt strand, de Happy Fun Beach, met horeca en heel veel speelmogelijkheden

ANWB Top camping voor tieners en kinderen

Niet alleen is Vakantiepark het Stoetenslagh een geschikt park voor gezinnen met tieners, ook de jongere kinderen zullen zich er optimaal vermaken. De ANWB Top camping voor tieners heeft namelijk een erg uitgebreid animatieprogramma die ingedeeld is op verschillende leeftijdscategorieen. Verder zullen de jongeren kinderen zich vermaken op het springkussen in de Happy Fun Beach, het overdekte strand. De recreatieplas heeft een ondiep gedeelte met gave speeltoestellen, en nog veel meer.

Kamperen op ANWB Top camping voor tieners

Op ANWB Top camping voor tieners zijn veel prachtige kampeerplaatsen. U kunt kiezen voor een kamperplaats aan het water, maar ook kunt u kiezen voor een veld waar honden zijn toegestaan. Verder zijn er ook velden waar geen auto’s mogen komen, deze mensen parkeren de auto naast het veld. Al onze kampeerplaatsen hebben 10 ampère stroom en een waterpunt.

Chalet huren op ANWB Top camping voor tieners

Ook kunt u verschillende types chalets huren op ANWB Top camping voor tieners. Kies onder andere uit een chalet basic voor 4 of 6 personen of een kleurrijke chalet basic plus of trendy. Daarnaast kunt u voor meer comfort kiezen voor een chalet comfort voor 4 of 6 personen. Verder zijn er nog de chalets deluxe en de strandchalets, beide voor 6 personen. Zoals u ziet biedt tienercamping Nederland een ruim aanbod. Er is voor een ieder wat wils op ANWB Top camping voor tieners.

Heeft u nog vragen of wilt u een keer komen kijken? Neem dan gerust contact op. Bel met 0523 - 638 260 of mail naar info@stoetenslagh.nl.

Camping het Stoetenslagh ANWB Top camping voor tieners Camping het Stoetenslagh ANWB Top camping voor tieners Camping het Stoetenslagh ANWB Top camping voor tieners
anwb
zoover
consuveilig
rtl4
vechtdal-fietsvierdaagse
anwb-5sterren