Camping activiteiten
Direct reserveren bij
Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh
Boeken

Reserveren

t/m

Camping activiteiten voor gezinnen met tieners en kinderen

Camping activiteiten voor alle leeftijden

Wij bieden spectaculaire camping activiteiten voor jong en oud op onze 5 sterren camping in Nederland. Niemand hoeft zich te vervelen tijdens een vakantie bij ons! Wij bieden een zeer uitgebreid programma met veel activiteiten. Boek dus snel uw vakantie bij ons prachtige vakantiepark in Overijssel en beleef een vakantie om nooit te vergeten!

U kunt samen met uw kinderen genieten van de camping activiteiten. Doe mee met de vele sport- en spelactiviteiten zoals; voetbal en volleybal. Maar ook bowlen, boogschieten. En natuurlijk nog veel meer! Naast deze activiteiten bieden wij natuurlijk ook geweldige spelavonden, talentenjachten, bingo en nog veel meer. Ook mag natuurlijk ook een gezellige karaoke avond met de Funbrigade niet ontbreken!

Ook voor tieners is er natuurlijk veel te doen. Speciaal voor de tieners is er een ruimte; de Box. Hier kunnen zij leeftijdsgenoten ontmoeten, poolen, darten, tv kijken en gezellige samen zijn. Daarnaast wordt de Box iedere avond omgetoverd tot gezellige discotheek waar uw tieners kunnen dansen tot middernacht.

Er is meer dan camping activiteiten

Naast deelnemen aan onze camping activiteiten kunt u ook heerlijk gaan zwemmen in ons prachtige overdekte zwembad. Het zwembad is volledig in strandthema uitgerust. Ook beschikken wij over een 5 ha. grote recreatieplas met twee waterglijbanen en een Tubby Splash. Dit is een gave glijbaan waar je met een band van af gaat.

De camping activiteiten zijn leuk voor alle leeftijden, dus ook voor kleine kinderen. Zij kunnen gezellig terecht bij de Kidsclub. Hier beleven zij samen met Joepie de Kikker en Bobby Beach spannende avonturen, doen ze spelletjes, lezen ze verhalen, gaan ze knutselen en nog veel meer.

De leukste vakantie beleeft u bij Vakantiepark het Stoetenslagh. U beleeft bij ons een onvergetelijke vakantie met geweldige activiteiten. Een complete vakantie met activiteiten voor het hele gezin boekt u op 5 sterren camping het Stoetenslagh.

Camping activiteiten voor gezinnen met tieners en kinderen Camping activiteiten voor gezinnen met tieners en kinderen Camping activiteiten voor gezinnen met tieners en kinderen
Logo ANWB
Zoover-Award-Silver
kids vakantieaanbieder awards 2020