Animatie op tienercamping
Direct reserveren bij
vakantiepark het Stoetenslagh
Boeken

Reserveren

t/m

Animatie op tienercamping voor alle leeftijden plezier

Animatie op tienercamping is geweldig en uitgebreid

Ook uw vakantie wordt een groot succes met de animatie op tienercamping het Stoetenslagh! Onze camping is geweldig voor gezinnen met kinderen en tieners. Tijdens het hele seizoen zijn wij een geweldige tienercamping! Onze Funbrigade staat voor u en uw tieners klaar tijdens de feestdagen, weekenden en de vakanties. Niemand hoeft zich te vervelen bij tienercamping het Stoetenslagh!

De animatie op tienercamping het Stoetenslagh bestaat uit geweldige sport- en spelactiviteiten. Er is bijvoorbeeld zeskamp en er zijn talentenjachten. Maar ook is er bingo en karaoke. En wat dacht u van outdooractiviteiten, super gaaf! Of kom naar de disco in de Box. En er is natuurlijk nog veel meer. Ook de volwassenen zullen zeker genieten van deze activiteiten.

Voor de tieners wordt veel georganiseerd bij animatie op tienercamping. De tieners kunnen samen met het animatieteam ook leuke activiteiten beleven en doen. Bovendien kunnen de tieners deelnemen aan bovenstaande activiteiten. Om de vakantie nog leuker te maken is er voor de tieners een eigen ruimte: de Box. Hier kunnen de tieners leeftijdsgenoten ontmoeten en samen tv kijken. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om te darten. In de Box kunnen de tieners gezellig samen zijn! Zij kunnen hier dus veel leeftijdsgenoten ontmoeten. Hierdoor zullen zij een geweldige vakantie beleven!

Maar ook animatie op tienercamping voor de kleinere kinderen

Voor de kleinste kinderen is er natuurlijk ook een leuk programma. Zij kunnen samen met de Funbrigade leuke avonturen beleven bij de Kidsclub. Hier zijn Joepie de Kikker en Bobby Beach natuurlijk bij aanwezig. De animatie op tienercamping het Stoetenslagh is dus ook fantastisch voor de kleine kinderen! Klik voor de actuele informatie over de activiteiten op tienercamping het Stoetenslagh op deze link.

Naast geweldige animatie op tienercamping het Stoetenslagh, kunt u ook heerlijk zwemmen in ons mooie overdekte zwembad. Het hele zwembad is aangekleed in strandthema. Er ligt zelfs kiezelstrand om het zwembad. U beleeft dus altijd een strandvakantie bij tienercamping het Stoetenslagh. U kunt ook heerlijk zwemmen in de recreatieplas met waterglijbanen en Tubby Splash. Daarnaast kunt u ook een gezellig avondje reserveren op onze bowlingbanen of boogschietbanen. En een echte aanrader is eten in ons tapasrestaurant. Hier kunt u heerlijk eten. Laat u verrassen door de heerlijke tapasgerechten.

Boek een complete en verrassende strandvakantie in Overijssel met animatie op tienercamping!

Animatie op tienercamping voor alle leeftijden plezier Animatie op tienercamping voor alle leeftijden plezier
anwb
zoover
consuveilig
rtl4
vechtdal-fietsvierdaagse
anwb-5sterren