Direct reserveren bij
vakantiepark het Stoetenslagh
Boeken

Reserveren

t/m
Animatieprogramma Lees meer over het animatieprogramma!

Gave activiteiten op tienercamping het Stoetenslagh

Uitdagende indoor en outdoor activiteiten op tienercamping!

De vakantie is natuurlijk het leukst als de kinderen zich kunnen vermaken! Dankzij onze activiteiten op tienercamping is dat geen enkel probleem. Ons activiteiten programma is geschikt voor jong en oud. Tienercamping het Stoetenslagh is gericht op gezinnen met kinderen en tieners. Daardoor is er dus voor alle leeftijden veel te doen is! Boek een onvergetelijke vakantie bij ons vakantiepark!

Een aantal activiteiten op tienercamping voor u op een rijtje:

 • Gave spooktochten,
 • Vele sportactiviteiten.
 • Ook zeskamp behoort tot de mogelijkheden.
 • Er is zelfs een gave disco (tijdens de schoolvakanties en feestdagen)
 • Maar lasergamen,
 • bingo en
 • karaoke kunt u ook doen.
 • Voor de avonturiers verhuren wij kajaks.
 • Palmboom klimmen is ook erg leuk om te doen!
 • Vlotten bouwen wordt vaak in onze recreatieplas gedaan.
 • En er is nog veel meer!

U leest het al. Door de vele activiteiten op tienercamping het Stoetenslagh, hoeven de kinderen en tieners zich niet te vervelen! Daarnaast zijn er ook gave voorzieningen waar de kinderen en tieners terecht kunnen. Zoals chillen in het indoor strand en zwemmen in het overdekte zwembad. Maar ook leeftijdsgenoten ontmoeten in de Box of samen een potje poolen. Of wat dacht u van beachvolleyballen of zwemmen in de recreatieplas. Voor de actuele informatie kijkt u op het activiteiten programma van tienercamping het Stoetenslagh.

Activiteiten op tienercamping echt voor de tieners!

Tienercamping het Stoetenslagh is een echte tienercamping in Overijssel! Voor de tieners is er dus veel entertainment. Speciaal voor hen zijn er de activiteiten op tienercamping. Ook samen met de Funbrigade worden er voor de tieners leuke activiteiten georganiseerd. Bovendien is er speciaal voor de tieners een eigen ruimte: de Box. In de Box kunnen de tieners gezellige samen zijn en leeftijdsgenoten ontmoeten. Ook kan er gedart worden en er is een tv. Daarnaast verandert de Box elke avond een gezellige discotheek waar zij tot middernacht kunnen dansen.

Verder zijn er natuurlijk leuke activiteiten op tienercamping voor de allerkleinsten! De jongste kinderen kunnen bijvoorbeeld iedere dag terecht bij de Kidsclub! Hier zullen uw kinderen samen met de Funbrigade veel leuke dingen gaan doen.

Kortom, onze activiteiten op tienercamping zijn dus voor jong en oud! De ouders zullen namelijk ook zeker genieten van de spelavonden, talentenjachten en vele andere activiteiten op tienercamping.

Boek een geweldige vakantie tienercamping het Stoetenslagh. De leukste gezinscamping in Overijssel met camping entertainment! Wilt u meer weten over ons vakantiepark? Neem contact op met ons. Mail naar: info@stoetenslagh.nl of bel met 0523 - 638 260.

Gave activiteiten op tienercamping het Stoetenslagh Gave activiteiten op tienercamping het Stoetenslagh
anwb
zoover
consuveilig
rtl4
vechtdal-fietsvierdaagse
anwb-5sterren