Actieve vakantie met kinderen
Direct reserveren bij
Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh
Boeken

Reserveren

t/m

Actieve vakantie met kinderen op 5 sterren tienercamping

Bent u op zoek met uw gezin naar een actieve vakantie met kinderen?

Dan is tienercamping het Stoetenslagh de goede keuze voor een actieve vakantie met kinderen. Wij bieden een uitgebreid programma tijdens de schoolvakanties. Hierdoor kunt u een actieve vakantie met kinderen bij ons beleven. Door het ruime aanbod aan activiteiten kunnen wij zowel bij minder mooi weer als bij mooi weer altijd activiteiten aanbieden voor alle leeftijden.

Wat doen wij om een actieve vakantie met kinderen te kunnen bieden:

  • Door middel van veel waterplezier kunnen de kinderen zich altijd vermaken
  • Maar ook een indoor strand is voor minder mooi weer altijd leuk
  • Net als een uitgebreid activiteiten programma tijdens de vakantie perioden

Daarnaast veel activiteiten voor een actieve vakantie met kinderen

Daarom bieden wij palmboom klimmen, kajakken, waterglijbanen, maar ook in juli en augustus een Aquapark op de 5 ha grote recreatieplas. Bij de entree een grote airtramploline en niet te vergeten een overdekt zwembad. Kortom veel voorzieningen op een 5 sterren vakantiepark in Overijssel als u voor een actieve vakantie met kinderen bij ons kiest.

U kunt bij ons kamperen of een accommodatie huren tijdens uw actieve vakantie met kinderen. Een ruim aanbod aan accommodaties en veel kampeerplaatsen direct aan de recreatieplas. Het vakantie park beschikt over een restaurant, snackbar en overdekt strand. Op iedere locatie kunt u terecht om te eten of voor een hapje tussendoor. Het restaurant heeft een tapas menukaart met daarnaast plate service. Maar in het indoor strand kunt u ook terecht voor een pizza of panini en uiteraard in de snackbar voor een snack.

Na het eten even lekker bowlen of handboogschieten, het kan bij ons. Wij beschikken over 2 bowlingbanen met daarnaast 2 handboogschietbanen. Daarnaast is er in de vakantie perioden voor de tieners de BOX. In deze ruimte word elke avond muziek gedraaid en kunnen ze elkaar ontmoeten. Uiteraard is hier elke avond toezicht en wordt er gecontroleerd op drankgebruik door minder jarigen.

Actieve vakantie met kinderen op 5 sterren tienercamping Actieve vakantie met kinderen op 5 sterren tienercamping Actieve vakantie met kinderen op 5 sterren tienercamping
Logo ANWB
Zoover-Award-Silver
kids vakantieaanbieder awards 2020