Camping met recreatieplas

Camping met recreatieplas

Camping met recreatieplas is geweldig bij Vakantiepark het Stoetenslagh

Niemand hoeft zich te vervelen bij Vakantiepark het Stoetenslagh. Bij ons boekt u namelijk een vakantie op een camping met recreatieplas. U kunt bij ons heerlijk zwemmen in de 5 hectare grote recreatieplas. Bovendien zijn er twee waterglijbanen in de recreatieplas en een Tubby Splash. Dit is een nieuwe glijbaan waar u met banden vanaf moet! Een geweldige attractie op onze camping met recreatieplas!

Op een camping met recreatieplas beleeft u een verrassende strandvakantie met het hele gezin. U kunt heerlijk op het strand liggen en genieten van de zon. Voor een bruin kleurtje hoeft u niet naar het buitenland. U beleeft bij Vakantiepark het Stoetenslagh een echte strandvakantie in Overijssel. U zult een onvergetelijke vakantie beleven met het hele gezin. Natuurlijk kunt u ook gezellig met uw kinderen een zandkasteel bouwen. Het wordt dus gegarandeerd een gezellige familievakantie! Op een camping met recreatieplas kunt u ook kanoën op de recreatieplas. Er is dus genoeg te doen voor jong en oud. Bovendien organiseert het animatieteam ook geweldige activiteiten in en rondom de recreatieplas. Vooral met warme dagen worden er leuke activiteiten gedaan in het water op onze camping met recreatieplas.

Op onze camping met recreatieplas zijn natuurlijk nog veel meer leuke activiteiten en voorzieningen. U kunt namelijk ook zwemmen in ons prachtige overdekt zwembad met strandthema. Er ligt namelijk kiezelstrand rondom het bad. Hierdoor krijgt u het gevoel op het strand te zijn.

Op onze camping met recreatieplas zijn geweldige voorzieningen waardoor uw vakantie een groot succes wordt. Niemand komt iets tekort op onze camping met recreatieplas. Bovendien kunt u prachtige accommodaties en mooie ruime kampeerplaatsen boeken.  Daarnaast kunt u heerlijk eten in ons tapasrestaurant of kom een avondje bowlen of boogschieten op onze camping met recreatieplas! Niemand verveelt zich bij Vakantiepark het Stoetenslagh!

Camping met recreatieplas Camping met recreatieplas
Camping met recreatieplas
Camping met recreatieplas
Camping met recreatieplas
Camping met recreatieplas
Camping met recreatieplas
Camping met recreatieplas